1. Restoran
  2. Bazen
  3. Ture
Restoran

Restoran

Izvolite sjesti na jedno od 50 mjesta u našem restoranu, jer svakog dana počinjemo švedskim stolom raznovrsne, kvalitetne i ukusne hrane. Ostatak dana naši kuvari pripremaju jela a la carte, sa radnim vremenom do ponoći.

Gdje je hrana, tu je vino, pa uz naš restoran možete obići i vinoteku sa raznovrsnim crnogorskim i inostranim vinima. Gdje su hrana i vino, ostaje jedino pitanje ambijenta u kojem može upotpuniti vaše uživanje u obroku. Imamo nekoliko opcija za vas. Prije svega, tu je regularni dio restorana, zatim lounge bar, obrok u prostoru do bazena, i iznad svega na terasi vaše sobe okruženi stablima maslina i sa pogledom na Petrovac. Jedino što želimo dodati je da na zahtjev pripremamo jela za sve vas koji imate posebne dijete u ishrani. Kod nas svi dobro jedu.

Bazen

Bazen

Pored toga što se naš otvoreni bazen redovno održava, a voda grije, poseban ugođaj u bazenu, donosi ono što je oko njega. To su stogodišnja stabla maslina koja vas okružuju i nose u sebi petrovački duh bilo da se relaksirate u bazenu ili sunčate na ležaljkama i uživate u osvježavajućem piću. Naročito su prijatna rana jutra i večeri sa prizorom koji ukrašavaju boje izlaska i zalaska sunca.

Montenegro tura

Montenegro tura

Ova tura će vas odvesti u dva najvažnija grada u crnogorskoj istoriji: Kotor i Cetinje. Kotor kao jedan od najstarijih i najočuvanijih starih gradova koji u punom sjaju čuva istoriju svojih osnivača i zaostavštinu njegovih osvajača. Danas je Kotor jedan od najposjećenijih gradova na Mediteranu. Starim krivudavim putem se dolazi do Cetinja, kraljevske prijestonice Crne Gore. Zahvaljujući Crnojevićima i Petrovićima grad je danas svojevrsni muzej na otvorenom.

Vinski put

Vinski put

Mnoge porodice u Crnoj Gori proizvode domaće vino za kućnu upotrebu. Ukoliko želite degustirati vina u kombinaciji sa prelijepim pogledom, pridružite nam se na ovom jedinstvenom putovanju. Glavne regije proizvodnje vina su okolina glavnog grada Podgorice i Skadarskog jezera, koji su od Petrovca udaljeni 30 i 13 kilometara respektivno. Crnogorska vina se prave od širokog spektra sorti grožđa, uključujući:. Krstač, Cabernet, Sauvignon, Chardonnay i Vranac. Vinograd "Plantaže" smješten je u Ćemovskom polju i najveći je vinograd u Evropi (2000 hektara vinograda i voćnjaka).

Skadarsko jezero

Skadarsko jezero

Obilazak Skadarskog jezera podrazumijeva doživljaj na kopnu i vodi. Doživljaj kojim vas vodimo u obližnja sela gdje pravimo pauze, pričamo o istoriji i običajima, uživamo u lokalnoj ribi i vinu. Ulazimo u jedan svijet i način života kakav je nekad bio. Tempo života koji savremeni čovjek karakteriše kao usporen. Upravo onaj tempo i ona hrana koja odmara vaš um i tijelo.