Od recepcije do "bilo gdje" u Crnoj Gori!

Od recepcije do "bilo gdje" u Crnoj Gori!

Sada ćemo se dodatno približiti i ukratko vam objasniti kako da najjednostavnije dođete do lokacija koje volite. Tu će nam pomoći naša partnerska turistička agencija Medini. Za goste našeg hotela Eleven u Petrovcu rezervacija ekskurzije se može obaviti na recepciji i već sljedećeg dana biti na splavu na rijeci Tari u najdubljem kanjonu Evrope.

Kako za goste našeg hotela, tako i za sve turiste, agencija Medini organizuje 20 raličitih aktivnosti u 4 kategorije: ekskurzije, gastro ture, jedrenje, avanturističke ture, obilazak kanjona, pecanje. Mi ćemo pomenuti neke od aktivnosti.

Ekskurzija Trebinjem

Trebinje je jedan od najljepših gradova u Bosni i Hercegovini. Leži na rijeci Trebišnjici, ima bogato kulturno i prirodno naslijeđe. Tokom naše ekskurzije obilazimo manastir Crkvinu, Stari Grad, manastir Tvrdoš, a nakon toga ručamo domaće specijalitete u nacionalnom restoranu. Kasnije, poslije podne, slijedi naš povratak za Crnu Goru.

shutterstock 1117295234

Obilazak vinskog puta vinarije Vučinić

Na sat vremena vožnje od našeg hotela, nalazi se vinsko prostranstvo vinarije Vučinić koja ima sorte Vranac, Kratošija, Cabernet Sauvignon. Nakon berbe grožđa, obrade i proizvodnje, vino se čuva u hrastovim buradima. Vinogradi se nalaze u Podgorici, glavnom gradu Crne Gore, na 50 metara nadmorske visine. Tokom obilaska vinarije Vučinić, imaćete priliku da degustirate 3 sorte koja smo pomenuli, uz nacionalnu crnogorsku zakusku.

shutterstock 166263005

Jedrenje Bokom Kotorskom

Bilo koji način obilaska Boke Kotorske je odličan način. Autom, motorom, brodićem, biciklom. Za one koji istinski vole more, jedrenje je najbolji način. Vjetar, puna jedra, morska pjena i plavetnilo, a sa svih strana planine. Prirodan prsten koji vas okružuje i sasijeca se sa svojih visina naglo do obale. Pruža pogled i iskustvo za drugačiji doživljaj Boke Kotorske.

shutterstock 1119512909

Jeep Safari u Kolašinu

Adrenalinska tura počinje u Kolašinu. Obilazimo tradicionalna crnogorska sela, vozimo se putevima u podnožju najviših vrhova Bjelasice. Vožnja se nastavlja nacionalnim parkom Biogradska gora, jednom od tri preostale prašume u Evropi, a vožnju završavamo kod Biogradskog jezera, gdje ručamo i sabiramo utiske i gledamo fantastične fotografije koje su pravilo na ovom safariju.

shutterstock 1105357550

To su samo neke od aktivnosti koje možete rezirisati putem agencije Medini, a posebno lako kao gosti našeg hotela u Petrovcu.

 

 

 

 

FaLang translation system by Faboba