Eleven
O nama

O nama

Promjeni / otkaži rezervaciju
Dolazak
Odlazak
Broj gostiju
Promo code

Broj gostiju

Odraslih
Djece
Potvrdite
O hotelu
O hotelu 31
O hotelu 32
Vidi galeriju

O hotelu

Porodični hotel Eleven sa 4 zvjezdice se nalazi u elitnom dijelu Petrovca na svega 3 minuta hoda od plaže Petrovac i 7 minuta hoda od plaže Lučice. Okružen stablima maslina našim gostima nudimo opuštajući odmor u mediteranskom ambijentu.
Hotel je dizajniran u modernom stilu i idealan je izbor za goste koji žele komfor i intimnu atmosferu. Našom uslugom se trudimo da zadovoljimo potrebe i najvećih hedonista.

Hotel sadrži 25 smještajnih jedinica, od čega su 21 dvokrevetna soba, 2 trokrevetne sobe sa balkonom, jedan apartman sa jednom spavaćom sobom i jedan president apartman sa dvije spavaće sobe od 100 m2. U ponudi imamo i jednu sobu prilagođenu za osobe sa specijalnim potrebama. Specijalna pogodnosti za porodice su i sobe koje se mogu spajati u jednu cjelinu. U okviru hotela su otvoreni bazen, lounge bar, restoran koji radi do ponoći, na raspolaganju vam stoji vinoteka, suvenirnica, besplatna i obezbijeđena garaža, organizovanje jednodnevnih izleta, transfera i rent a car, recepcija dostupna 24 časa, osoblje koje govori više jezika.

O Petrovcu

O Petrovcu

Iako mali grad sa 1500 stanovnika, Petrovac nije mlad. Prvi stanovnici bili su Rimljani još u 3. vijeku, o čemu svjedoči rimski mozaik iz ovog vijeka, na kojem je prikazan bog sna – Hipnos. Izgleda da su i stari Rimljani prepoznali Petrovac kao odmaralište, predstavivši boga sna mozaikom. Boga, za kojeg mitologija kaže da se noću spušta na kopno i more i uspavljuje sva bića i oslobađa ih brige. Možda se pobrine i za vaš san, šta mislite?

Petrovačka tvrđava Castello je pristupačna, možete se popeti na njen vrh, iako joj to nije uvijek bila osnovna funkcija. Naime, kako su Petrovac i okolni krajevi bogati maslinama i grožđem, u tvrđavi su se čuvali vino i maslinovo ulje dok ih trgovački brodovi nisu odnosili u druge gradove.

Zanimljiva je i priča moreplovca koji je izgubio brod u bici sa olujnim morem, ali uspio da pronađe utočište na ostrvima ispred Petrovca. U pitanju su ostrva Katič i Sveta Neđelja na kojem je moreplovac iz ove priče sagradio crkvu kao poklon i znak zahvalnosti ostrvu koje ga je spasilo. Danas, popularno je otići na ostrvo i zvoniti crkvenim zvonom za sreću. Prije nego se zaputite na ostrva, upoznajte Gradsku plaža dugu 600 metara i prepoznatljivu po svom crvenom pijesku, i plaža Lučice u uvali iza brda. Opasana je borovom šumom i strmim liticama pa svojom okolinom, mirisom i čistinom važi za jednu od naljepših plaža u Crnoj Gori.

Otkrijte naš smještaj

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba

Soba sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, balkon sa pogledom na grad. Ovaj tip sobe ima mogućnost spajanja dvije sobe u jednu cjelinu i dodavanja pomoćnog ležaja. Jedna od soba je prilagodjena osobama sa invaliditetom.
Superior dvokrevetna soba

Superior dvokrevetna soba

Soba sadrži king size francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, balkon sa pogledom na grad. Ovaj tip sobe ima mogućnost spajanja dvije sobe u porodičnu sobu.
Superior trokrevetna soba

Superior trokrevetna soba

Soba sadrži king size francuski ležaj, ležaj na razvlačenje i balkon sa pogledom na grad. Vrlo je komforna i pogodna za manje porodice.
Apartman sa jednom sobom

Apartman sa jednom sobom

Apartman se nalazi u prizemlju hotela i ima terasu sa direktnim izlaskom na bazen. Sadrži jednu sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje, trpezariju i kompletno opremljenu kuhinju. 
Predsjednički apartman

Predsjednički apartman

Apartman se nalazi na trećem spratu. Sadrži balkon od 76m2, jednu sobu sa francuskim ležajem, drugu sobu sa dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje, trpezariju, dva kupatila i kompletno opremljenu kuhinju.
Prijava za Newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.