Eleven
Sadržaji

Sadržaji

Promjeni / otkaži rezervaciju
Dolazak
Odlazak
Broj gostiju
Promo code

Broj gostiju

Odraslih
Djece
Potvrdite

Bazen

Relaksirajte se na našem otvorenom bazenu, okruženom stogodišnjim stablima maslina. Mir koji ćete ovdje naći ne može ništa da zamijeni. Za potpun ugodjaj možete poručiti neki od napitaka iz našeg bara. Površina bazena je 50m2 i otvoren je za goste hotela u periodu od 11:00 - 21:00. 

  • Eleven 0
  • Eleven 1
  • Eleven 2
  • Eleven 3

Restoran

Izvolite sjesti na jedno od 50 mjesta u našem restoranu, jer svakog dana počinjemo švedskim stolom raznovrsne, kvalitetne i ukusne hrane. Ostatak dana naši kuvari pripremaju jela a la carte, sa radnim vremenom do 23:00 h. Gdje je hrana, tu je vino, pa uz naš restoran možete obići i vinoteku sa raznovrsnim crnogorskim i inostranim vinima. Gdje su hrana i vino, ostaje jedino pitanje ambijenta u kojem može upotpuniti vaše uživanje u obroku. Imamo nekoliko opcija za vas. Prije svega, tu je regularni dio restorana, zatim lounge bar, obrok u prostoru do bazena, i iznad svega na terasi vaše sobe okruženi stablima maslina i sa pogledom na Petrovac. Jedino što želimo dodati je da na zahtjev pripremamo jela za sve vas koji imate posebne dijete u ishrani.

  • Eleven 0
  • Eleven 1
  • Eleven 2
  • Eleven 3
  • Eleven 4
  • Eleven 5

Otkrijte naš smještaj

Dvokrevetna soba

Dvokrevetna soba

Soba sadrži francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, balkon sa pogledom na grad. Ovaj tip sobe ima mogućnost spajanja dvije sobe u jednu cjelinu i dodavanja pomoćnog ležaja. Jedna od soba je prilagodjena osobama sa invaliditetom.
Superior dvokrevetna soba

Superior dvokrevetna soba

Soba sadrži king size francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, balkon sa pogledom na grad. Ovaj tip sobe ima mogućnost spajanja dvije sobe u porodičnu sobu.
Superior trokrevetna soba

Superior trokrevetna soba

Soba sadrži king size francuski ležaj, ležaj na razvlačenje i balkon sa pogledom na grad. Vrlo je komforna i pogodna za manje porodice.
Apartman sa jednom sobom

Apartman sa jednom sobom

Apartman se nalazi u prizemlju hotela i ima terasu sa direktnim izlaskom na bazen. Sadrži jednu sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje, trpezariju i kompletno opremljenu kuhinju. 
Predsjednički apartman

Predsjednički apartman

Apartman se nalazi na trećem spratu. Sadrži balkon od 76m2, jednu sobu sa francuskim ležajem, drugu sobu sa dva odvojena ležaja, dnevni boravak sa ležajem na razvlačenje, trpezariju, dva kupatila i kompletno opremljenu kuhinju.
Prijava za Newsletter
Prijavite se i saznajte prvi sve o našim promo ponudama.